Zoeken op deze website

woensdag 21 augustus 2013

"iPhone 5s en 5c al op 20 september te koop"


Steeds meer berichten wijzen erop dat de iPhone 5S en mogelijk de goedkopere iPhone 5C al op 20 september in de winkels zullen liggen.

Eerder werd door All Things Digital gemeld dat de iPhones op 10 september worden gepresenteerd. Bronnen van andere Amerikaanse media bevestigde dat.
Vervolgens werd ook gemeld dat de telefoons pas in oktober in de winkels zouden liggen, maar verschillende nieuwe berichten wijzen op een eerdere lancering. Eind oktober lijkt nog steeds een belangrijke periode te worden voor Apple. De verwachting is dat rond die tijd de iPad 5 en iPad Mini 2 beschikbaar zullen zijn.
Anonieme bronnen melden aan de Griekse website Techmaniacs dat zowel de iPhone 5S als de goedkopere iPhone 5C op 20 september al verkrijgbaar zullen zijn. Ook het Japanse Nikkei meldt dit op basis van eigen bronnen. Nikkei had in het verleden ook correcte informatie rond producten van Nintendo en Sony.
De Amerikaanse zakenkrant the Wall Street Journal heeft doorgaans goede bronnen rond Apple en schreef eerder deze week dat Foxconn, dat de iPhones voor Apple in elkaar zet, begin september begint met het verschepen van de twee nieuwe toestellen.
Ook dit kan wijzen op een lancering eind september. Bovendien is het in lijn met eerdere iPhone-presentaties waarbij vaak ongeveer anderhalve week na de presentatie de iPhone beschikbaar was in winkels. De iPhone 5 werd op 12 september onthuld en was op 21 september in de Verenigde Staten verkrijgbaar. In de benelux lag hij een week later op 28 september in de winkels. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

type hier uw reactie!