Zoeken op deze website

woensdag 21 augustus 2013

"iPhone 5C wordt toch geen goedkope smartphone"

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de iPhone 5C misschien geen goedkope smartphone. Dat schrijft AppleInsider. Het apparaat moet volgens een nieuw rapport van KGI Securities de opvolger worden van de iPhone 5. De iPhone 4S zou door Apple als de prijsbewuste optie in de markt gezet worden.


De iPhone 5C zou een prijskaartje krijgen dat thuishoort in het middelste segment van de markt, meent analist Ming-Chi Kuo. Dat komt neer op een Amerikaanse winkelprijs van tussen de 400 en 500 dollar. De iPhone 4S moet tussen de 300 en 400 dollar gaan kosten. Het nieuwe vlaggenschip van Apple, dat in de techmedia wordt omschreven als de iPhone 5S, vervolledigt de line-up voor deze herfst.

Qua onderdelen lijken de iPhone 5 en de iPhone 5C op elkaar, maar in de behuizing zit een groot verschil. De iPhone 5C zou een plastic jasje krijgen dat in verschilllende kleuren beschikbaar is, geen metaal dus. Daarmee zou Apple flink wat geld besparen. De iPhone 5S wordt naar verwachting onder meer uitgerust met een vingerafdruksensor. De iPhone 4 zou uit het assortiment verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

type hier uw reactie!