Zoeken op deze website

zondag 17 november 2013

Verschillende Playstation 4 consoles al kapot bij levering

Sommige geleverde Playstation 4-consoles, die vrijdag in een aantal landen werd gelanceerd, vertonen problemen bij het opstarten.

De spelcomputers zijn 'dead on arrival' (kapot bij levering): het enige dat gebruikers te zien krijgen is een blauw flitsend licht, of de console start helemaal niet op.
Veel gebruikers klagen op het supportforum van Sony of webwinkels zoals Amazon, waar de spelcomputer inmiddels al vele pagina's negatieve reacties heeft. 
Volgens spelontwikkelaar EA zorgt firmware-update 1.50 voor stabiliteitsproblemen. De problemen zouden voorkomen bij alle spellen op de Playstation 4, niet alleen de spellen van EA. Sinds de update zouden de spelcomputers vastlopen, crashen en last hebben van een slechte verbinding met televisietoestellen.
Eerder deden er ook al berichten de ronde van Playstation 4-spelcomputers met een kapotte HDMI-poort, waardoor er geen videosignalen kunnen worden doorgegeven naar het beeldscherm. 
Volgens Sony gaat het echter om op zichzelf staande gevallen en ondervindt slechts 0,4 procent problemen met de nieuwe spelcomputers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

type hier uw reactie!