Zoeken op deze website

woensdag 16 oktober 2013

Mogelijke releasedata uitgelekt van de nieuwe MacBook Pro, iPads en Mac Pro

img 525d2970099cf Mogelijke releasedata uitgelekt van de nieuwe MacBook Pro, iPads en Mac Pro
Op 22 oktober houdt Apple naar alle waarschijnlijkheid een media evenement. Hier kun je de onthulling verwachten van de iPad mini 2, iPad 5, meer nieuws over de Mac Pro en wellicht een nieuwe Apple TV. Echter circuleerden er een tijdje geleden ook nog nieuwe benchmarks van een MacBook Pro.
De huidige MacBook Pro is namelijk wel toe aan een kleine spec upgrade, dus het zou ons niets verbazen als Apple deze voorziet van een update. De Franse website MacGkomt nu dan ook met releasedata van verschillende nieuwe Apple-producten. Volgens9to5mac is MacG geen onbekende website en heeft het een aardig betrouwbaar verleden.
MacG beweert dat de nieuwe MacBook Pro al vanaf 25 oktober verkrijgbaar is. Dit zou best kunnen kloppen in de vorm van een zogenaamde ‘stille update’ op Apple’s website. De nieuwe iPad mini 2 en iPad 5 daarentegen zouden al vanaf 30/31 oktober verkrijgbaar zijn. Deze datum is zoals je verwacht niet voor Nederland, maar voor grotere landen als de VS, Duitsland en de UK. Nederland en BelgiĆ« zullen naar alle waarschijnlijkheid later aan de beurt zijn.
Ten slotte heeft MacG nieuws over de nieuwe Mac Pro. De nieuwe Mac Pro werd op de WWDC eerder dit jaar gepresenteerd en is een echte krachtpatser in een zeer klein formaat. Het enige wat we wisten is dat de Mac Pro nog dit najaar verkrijgbaar zou zijn. MacG beweert dat de Mac Pro vanaf 15 november verkrijgbaar zou zijn. Wat de prijs zal worden weten we natuurlijk niet, maar verwacht in ieder geval een erg hoge prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

type hier uw reactie!