Zoeken op deze website

dinsdag 20 augustus 2013

Goud-kleurige iPhone 5s "Bevestigd"

Na een reeks aan geruchten bevestigen verschillende bronnen bekend met de plannen van Apple dat de gouden kleur daadwerkelijk aan de toekomstige iPhone-lijn wordt toegevoegd.

De bronnen zijn van het doorgaans betrouwbare All Things Digital en bevestigen de komst van de gouden iPhone 5S. Nog niet eerder hebben bronnen de komst van de nieuwe kleur bevestigd.
De nieuwe gouden iPhone 5S krijgt een champagne-achtige kleur. Velen denken bij goud eerder aan een lingot-achtige kleur, ofwel de donkere kleur die goudstaven hebben. De bronnen noemen de gouden kleur 'elegant'
De stroken aan de boven en onderkant blijven wit. Dit betekent dat het middelste gedeelte van de achterkant van de behuizing de gouden kleur krijgt, alsmede de gehele rand en knoppen.

Populair

Apple zou voor goud kiezen vanwege de populariteit van de kleur in India en China. De iPhone heeft in beide landen nog geen groot marktaandeel.
De keuze van de kleur is tevens interessant omdat Apple naar alle waarschijnlijkheid aan een goedkopere iPhone werkt. Dit toestel, dat de naam iPhone 5C zou hebben, kan in dergelijke landen hoge ogen gaan gooien. De gouden iPhone is dan mogelijk zowel met uiterlijk als prijs de 'meer kostbare' variant van de smartphone.

Californië

Een andere theorie over de gouden iPhone 5S heeft te maken met Californië. Apple zou de naamgeving 'Designed by Apple in California' met de gouden kleur willen eren. Californië wordt ook wel de Golden State genoemd.
Ook zou de gouden kleur door het anodiseren van de behuizing één van de meest gemakkelijke kleuren zijn om te maken.

Volgens The Wall Street Journal heeft iPhone-fabrikant Foxconn groen licht van Apple gekregen om het met verschepen van zowel de iPhone 5S als iPhone 5C te beginnen. De nieuwe iPhones zouden in september verkrijgbaar moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

type hier uw reactie!